Menu

Lunch en diner op jouw locatie in verschillende vormen: basis of uitgebreid.



Basis Lunch 
€ 16,00 p.p.

Soep + twee broodjes van het seizoen

Soepen (kies 1)
• Romige pompoensoep met gember, kokosmelk & geroosterde pompoenpitten
• Knolselderijsoep met appel, prei & hazelnootolie
• Geroosterde tomaat-paprikasoep met verse basilicum


Broodjes (two per persoon, kies 2):
• Volkorenbroodje – biet & rucola met walnootspread
• Speltbol – gegrilde seizoensgroenten & kruidige hummus
• Desembroodje – Doperwten-munt creme & rode kool met mosterd-dille dressing

_____

Uitgebreide Lunch
€ 21,50 p.p.

Soep + salade + twee broodjes + vegan chocoladebrownie

Soepen (kies 1):
• Aardpeer–pastinaaksoep met rozemarijnolie
• Pompoensoep met sinaasappel & gember
• Romige bloemkoolsoep met kerrie & appel

Salades (kies 1):
• Lauwwarme spruitjessalade met peer, walnoot & balsamicodressing
• Gerstsalade met biet, veldsla & sinaasappelvinaigrette
• Rauwe witlofsalade met appel, rozijn & mosterd-ahorn dressing

Broodjes (two per persoon, kies 2):
• Desembroodje – paddenstoelen-truffelmayo
• Volkorenbroodje – Doperwten-munt crème - (rode) walnoot - rucola
• Speltbroodje – Romige Witte bonen crème - gekarameliseerde ui - gegrilde paprika


Dessert:
• Vegan chocoladebrownie met sinaasappelrasp & zeezout​​​​​​​​​​​​
_____
Basis Diner
€ 28,00 p.p.

Soep + hoofdgerecht

Soepen (kies 1):
• Knolselderijsoep met appel & hazelnoot
• Pompoen–tomatensoep met tijm
• Pastinaaksoep met knoflook & peterselie-olie

Hoofdgerechten (kies 1):
• Linzen- & paddenstoelenstoof met knolselderijpuree & krokante boerenkool
• Rodekoolsteak met vegan jus, aardappelpuree & geroosterde wortelen
• Geroosterde wintergroenten met chimichurri van peterselie & mierikswortel​​​​​​​
_____

Uitgebreid Diner
€ 35,00 p.p.
Soep + hoofdgerecht + dessert

Soepen (kies 1):
• Geroosterde pompoen–tomatensoep met basilicumolie
• Aardpeer–knoflooksoep met truffelolie
• Rode linzensoep met komijn & citroen

Hoofdgerechten (kies 1):
• Herfstlasagne met pompoen, spinazie & cashew-“ricotta”
• Gestoofde linzen met rode wijn & paddenstoelen, geserveerd met aardappelpuree

• Ratatouille van wintergroenten met kruidige polenta & frisse salade

Desserts (kies 1):
• Vegan appel-kaneelcrumble met vanillesaus
• Pompoen-speculaas cheesecake (zonder zuivel)
• Chocolademousse van aquafaba met seizoensfruit
Back to Top